Tag Archive for no xplode

NO Xplode 2.0 от BSN

no xplode 2.0 цена

Всеки иска добре оформено мускулесто тяло, и за да го постигне тренира упорито почти всеки ден. Това, което много хора не знаят е, че е важно хранителния режим да се обогати със специална добавка, която да предостави допълнителна помощ за постигане на тези цели. Ако искате да направите мускули и да повишите вашата сила, но усещате че просто не се получава, NO Xplode 2.0 може да бъде вашата “спасителна лодка“. NO-Xplode на  BSN е един от първите, пред тренировъчни суплементи, който получи овациите на стотици хиляди доволни потребители в световен мащаб.

NO-Xplode бързо се превръща в  най-добрия продукт, който може да повиши вашата мускулна сила, да подобри фокуса Ви, и да пребори чувството на умора. Често имитиран,но не и  дублиран, NO-Xplode 2.0 е най- оригиналният  и най-ефективният  пред тренировъчен азотен бустер създаван  някога . Това е официално най-продаваната  спортни добавка на всички времена и ето защо: Когато става дума за по-голям размер, сила, скорост и издържливост,  NO-Xplode 2.0 никога не се проваля, а осигурява  незабавни резултати всеки път!

Read more

BSN N.O.-Xplode

no-xplode BSN

NO-Xplode от BSN

N.O.-Xplode е хранителна добавка, произведена от компанията за спортни хранителни добавки BSN, която е официален доставчик на UFC. NO-Xplode претендира за даване на ефекти като: увеличаване на активната умствена дейност,съсредоточаване и концентрация, даване на потребителя допълнителна енергия, мотивация и интензивност по време на тренировките във фитнеса. Компанията препоръчва използването на продукта за определен период от време, като след това да се вземе почивка. Целта на използването на NO Xplode за определени периоди е за да се избегне изграждането на толерантност към него и максимално използване на положителните ефекти.
Read more