Tag Archive for nitrix

Nitrix ефект

nitrix_banner_top

Търсите ли нещо, което да Ви помогне да постигнете  повече напомпване на мускулите и повишаване на кръвоснабдяването им? Можете да получите всичко това чрез продукта Nitrix на  BSN .Тази добавка е специализирана в подобряването  на ефективността на вашите тренировки, и за да Ви помогне да изградите  огромни мускули.  Nitrix е проектиран да бъде перфектната  добавка за всеки от Вас, който се нуждае  от подкрепа за своите  тренировки, и от подобряване на спортното си представяне изпълнение.

Този суплемент може да повиши снабдяването на вашите мускули с кислород и хранителни вещества, което пък ще съдейства за максималния им растеж.Nitrix  също така ще помогне на мускулите Ви да се  възстановяват  и ремонтират  по-бързо, и освен това ще увеличи вашата издържливост в залата. Ключът към високата ефективност на  Nitrix, е включването на съставки,  увеличаващи  производството на азотен оксид. Това оказва сериозно въздействие върху кръвоснабдяването, мускулните помпи, и мускулната  маса.

Read more

NITRIX BSN

nitrix bsn

Какво е Nitrix BSN?

Nitrix BSN е вазо-мускулно уголемител, чиято  цел е максимизиране на мускулните и силовите резултати, както и подпомагане на мускулното напомпване. Това е нехормонален продукт, използващ азотен оксид за максимален ефект за най-кратко време

Как действа Nitrix BSN?

Nitrix работи чрез главната си съставка, която е върховата форма на Аргинин, а именно- L-Arginine Alpha Keto-Glutarate (AAKG) . BSN твърдят, че са създали най-съвършената и най-потентната формула за максимално мускулно напомпване.
Read more