Tag Archive for bsn

Nitrix ефект

nitrix_banner_top

Търсите ли нещо, което да Ви помогне да постигнете  повече напомпване на мускулите и повишаване на кръвоснабдяването им? Можете да получите всичко това чрез продукта Nitrix на  BSN .Тази добавка е специализирана в подобряването  на ефективността на вашите тренировки, и за да Ви помогне да изградите  огромни мускули.  Nitrix е проектиран да бъде перфектната  добавка за всеки от Вас, който се нуждае  от подкрепа за своите  тренировки, и от подобряване на спортното си представяне изпълнение.

Този суплемент може да повиши снабдяването на вашите мускули с кислород и хранителни вещества, което пък ще съдейства за максималния им растеж.Nitrix  също така ще помогне на мускулите Ви да се  възстановяват  и ремонтират  по-бързо, и освен това ще увеличи вашата издържливост в залата. Ключът към високата ефективност на  Nitrix, е включването на съставки,  увеличаващи  производството на азотен оксид. Това оказва сериозно въздействие върху кръвоснабдяването, мускулните помпи, и мускулната  маса.

Read more

Amino X – аминокиселини от BSN

bsn-amino-x-banner2

Amino X на  BSN  е иновативна и революционна формула, разработена на основата на аминокиселините с разклонена верига – ВСАА.  Amino X помага на вашето  тяло,  активно да  се бори с  умората, като по този начин стимулира  увеличаването на  издръжливостта  и производителността, и подобрява  възстановителните процеси в мускулите. Amino X  е продукт, идеален  за  всеки интензивно трениращ спортист или бодибилдър. Неговият прием  е един невероятен начин да се подобри  физическата ефективност  на  вашето  тяло. Read more

BSN – производител номер 1 за хранителни добавки

bsn logo-01

BSN е един от най-големите компании  за спортни добавки  в света. Продуктите на  BSN  са първият избор за много спортисти, които  искат да подобрят своите резултати.  Компанията BSN  е създадена  през 2001 г. и бързо натрупва приходи от над 80 млн. щатски долара. През 2006 г., BSN  е призната за един  от най-големите производители на спортни добавки в света.  Продуктите на BSN  са вероятно най-големият успех в  света на спорта за този век, а компанията се превръща от малък производител, в световен лидер само за няколко години.

BSN продукти може да видите тук -   http://www.fitneshrani.com/category/brand/bsn/

Най-продаваната  добавка на BSN е No-Xplode, която е носител на три категории награди през 2009 година. BSN, освен че лидер на пазара за креатинови  и аргининови  продукти, също така прави доста вкусни протеини. Syntha 6 е протеинова добавка на компанията, която съдържа казеин, суроватка, и соев протеин, както и основните мазнини и въглехидрати, и се предлага на пазара като всекидневен  протеин, което означава, че се усвоява с различна скорост  в рамките на целия ден, доставяйки на тялото необходимото количество  протеини.

Read more

Syntha 6 ефект и състав

BSN_Syntha 6

Syntha 6 на BSN е висококачествен протеин на прах, предназначени за мъже и жени, които търсят перфектнта  добавка за повишаване на мускулната маса и управление на теглото. Продукта съдържа смес  от протеини,  аминокиселини, глутамин, фибри и храносмилателни ензими за максимално развитие на чиста мускулна маса. Syntha 6 съдържа 10 грама есенциални аминокиселини и 5 грама BCAA, заедно с 13 грама въглехидрати .  Тази комбинация от хранителни вещества, заедно с  22 грама  протеини , съдържащи се във всяка порция, прави  Syntha 6 най – добрият избор за след тренировка.
Read more

Подходящ ли е Syntha 6 за отслабване?

syntha 6

Загубата на тегло може да бъде предизвикателство, понякога много трудно, особено ако не знаете какво да ядете, за да подкрепите вашите усилия. Въпреки това можете да загубите тегло чрез диета и физически упражнения, като се използват хранителни добавки. Един вид добавка, която може да помогне в загубата на тегло е протеин на прах и той идва в няколко разновидности, включително Syntha 6. Този протеин на прах може да се използва като заместител на храненето и може да ви помогне да отслабнете. Консултирайте се с лекар преди да използвате всякакви добавки.

Syntha 6 и отслабването

Read more

BSN Cellmass прием

BSN cellmass прием

Как да приемаме BSN Cellmass за оптимален ефект?

BSN CellMass е прахообразна хранителна добавка за възстановяване на тялото и за зареждане на мускулните клетки с гориво. CellMass е направен от патентована смес от въглехидрати, електролити, креатин и глутамин. BSN, производителят на CellMas, твърди, че ключовата съставка в него, а именно креатинът е особено полезен при възстановяване на мускулите след тренировка.

Начин на прием на CellMass

Read more

BSN Cellmass прием

cellmass bsn

BSN Cеllmass – зареждане на мускулите с креатин

 

BSN знае как да направи нещата правилно, и изглежда като че ли са го правили отново с CellMass, пред и след-тренировъчната креатинова добавка. Креатин монохидрат се е доказал като ефективен начин да се помогне на хората да увеличат мускулната маса, размера, силата и спортните постижения като цяло. Но винаги монохидрата е бил по-известен с неговите недостатъци. Тази форма на креатина винаги е трудна за организма да я абсорбира и винаги трябва да се приема в големи дози, за да бъде ефективна. Креатин монохидрат води до задържане на вода, подуване на корема и наддаване на тегло. Именно затова в CellMass се използва Креатин Етил Естер, а не креатин монохидрат.
Read more

NITRIX BSN

nitrix bsn

Какво е Nitrix BSN?

Nitrix BSN е вазо-мускулно уголемител, чиято  цел е максимизиране на мускулните и силовите резултати, както и подпомагане на мускулното напомпване. Това е нехормонален продукт, използващ азотен оксид за максимален ефект за най-кратко време

Как действа Nitrix BSN?

Nitrix работи чрез главната си съставка, която е върховата форма на Аргинин, а именно- L-Arginine Alpha Keto-Glutarate (AAKG) . BSN твърдят, че са създали най-съвършената и най-потентната формула за максимално мускулно напомпване.
Read more

Syntha 6 BSN цена и прием

BSN Syntha 6

Syntha 6 цена

 

Цената на протеина на световно известната марка BSN, падна от 130 лв на 88 лв и то с безплатна доставка. Това го прави изключително изгоден и лесно достъпен за мнозина, които искат да пробват протеина, който най-известният културист Рони Колман рекламираше и продължава да рекламира.
Read more