Tag Archive for bsn syntha 6

Syntha 6 ефект и състав

BSN_Syntha 6

Syntha 6 на BSN е висококачествен протеин на прах, предназначени за мъже и жени, които търсят перфектнта  добавка за повишаване на мускулната маса и управление на теглото. Продукта съдържа смес  от протеини,  аминокиселини, глутамин, фибри и храносмилателни ензими за максимално развитие на чиста мускулна маса. Syntha 6 съдържа 10 грама есенциални аминокиселини и 5 грама BCAA, заедно с 13 грама въглехидрати .  Тази комбинация от хранителни вещества, заедно с  22 грама  протеини , съдържащи се във всяка порция, прави  Syntha 6 най – добрият избор за след тренировка.
Read more

Подходящ ли е Syntha 6 за отслабване?

syntha 6

Загубата на тегло може да бъде предизвикателство, понякога много трудно, особено ако не знаете какво да ядете, за да подкрепите вашите усилия. Въпреки това можете да загубите тегло чрез диета и физически упражнения, като се използват хранителни добавки. Един вид добавка, която може да помогне в загубата на тегло е протеин на прах и той идва в няколко разновидности, включително Syntha 6. Този протеин на прах може да се използва като заместител на храненето и може да ви помогне да отслабнете. Консултирайте се с лекар преди да използвате всякакви добавки.

Syntha 6 и отслабването

Read more

Syntha 6 BSN цена и прием

BSN Syntha 6

Syntha 6 цена

 

Цената на протеина на световно известната марка BSN, падна от 130 лв на 88 лв и то с безплатна доставка. Това го прави изключително изгоден и лесно достъпен за мнозина, които искат да пробват протеина, който най-известният културист Рони Колман рекламираше и продължава да рекламира.
Read more