Tag Archive for animal

Разглеждане на Animal Pump

animal pump

Състав на Animal Pump

Animal Pump е описан като „смес от CEE, азотен окис, енергия и антиоксиданти за растеж.“ Animal Pump е много почитан елемент в бодибилдинга. Чувството, което се усеща с всяко напомпване е станало възможно, когато „богати на хранителни вещества наводняват кръвните клетки и ги стимулират.“ Този процес се нарича клетъчен обем и с него започва анаболния процес. Animal Pump се счита за високо октанова добавка.
Read more

Animal Pak ефект

Animal pak

Има ли ефект от Animal Pak?

Разбира се, че има! Animal Pak e най-сериозният мултивитаминен продукт създаван някога! Компанията Universal застава на 100% зад Animal Pak.

Animal Pak съдържа във  всяка една доза -  55 жизнено важни елемента, който се доставят в правилна дозировка и в точния момент!
Read more

Universal Animal Flex

animal Flex

Animal Flex – срещу болка в ставите

Animal Flex неуморно работи. Подобно на другите продукти от ANIMAL серията, Animal Flex идва с неопровержима гаранция. Universal Nutrition застава зад него на 100%. За разлика от другите подобни формули, не трябва да се приема Animal Flex  3-4 пъти на ден. Само едно пакетче на ден, само един единствен прием ще свърши работа. И за разлика от другите продукти, Animal Flex е проектиран специално за сериозните спортисти и пауърлифтери … Не за случайно трениращите плажни билдъри.
Read more