Tag Archive for animal pak

Факти относно Animal Pak

Кликнете на снимката за да купите Animal Pak на супер цена

Animal Pak е хранителна добавка, произведена от Universal Nutrition, компания специализирана в спортното хранене, основана през 1977. Animal Pak е „вашата хранителна застраховка“, според компанията, което означава, че това е хранителна добавка, предназначена да осигури всички хранителни вещества, от които атлети, културисти в частност, се нуждаят от поддържане на добро здраве. Въпреки потенциалните ползи, трябва да се консултирате с лекар преди да използвате тази или други добавки.

История на Animal Pak

Animal Pak е въведен през 1983 г., и бе избран за мултивитамини на годината в Bodybuilding.com наградите за хранителни добавки през 2005-2010.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ на Animal Pak

Според официалния уебсайт за Animal Pak, тази добавка трябва да се приема веднъж дневно, освен ако не сте на диета за бодибилдинг конкурс или тренировка, по-силна от обикновено, в който случай Universal препоръчват два дневни дози. Потенциалните ползи от Animal Pak включват сила и мощ за спортистите, или тези, които тренират с висока интензивност.

Кликнете на снимката за да купите Animal Pak на супер цена

Кликнете на снимката за да купите Animal Pak на супер цена

Хранителна информация

Animal Pak съдържа 40 калории на порция, с 4 г въглехидрати, 2 г, от които идват от фибри, както и 6 грама протеин.

Витамини и минерално съдържание

Animal Pak осигурява големи дози от много витамини и минерали, включително 900 пъти препоръчителния дневен прием на витамин B-6, повече от 500 пъти от препоръчителният прием за тиамин, почти 200 пъти RDA за витамин С и 100 пъти RDA за витамин Е .
Read more

Animal Pak ефект

Animal pak

Има ли ефект от Animal Pak?

Разбира се, че има! Animal Pak e най-сериозният мултивитаминен продукт създаван някога! Компанията Universal застава на 100% зад Animal Pak.

Animal Pak съдържа във  всяка една доза -  55 жизнено важни елемента, който се доставят в правилна дозировка и в точния момент!
Read more