Tag Archive for фитнес аксесоари

Фитнес аксесоари за всеки

аксесоари фитнес цена

Всеки фитнес ентусиаст има нужда от подходящите аксесоари. Има множество фитнес  аксесоари на разположение, а избора Ви трябва да е съобразен с конкретните Ви цели. Голяма част от фитнес аксесоарите са предназначени, за да Ви помогнат да подобрите представянето си, и да постигнете добри резултати във фитнес залата. А още по – важна е тяхната функция, да Ви предпазват  от нежелани контузии, или пък да улесняват вашето възстановяване, след  претърпяни такива.

Фитнес аксесоари подходящи за всеки

Въпреки че много от тях изглеждат доста общи и ненужни, те са от голямо значение. Тук влизат подходяща  кърпа, за да избършете потта, бутилка вода, така че да не се налага  да ходите  до чешмата, шейкъри и шейкър чаши, за да можете да приемате любимите си спортни шейкове и напитки по време на тренировката. В допълнение, ще Ви е нужен един  фитнес сак,
в който да съхранявате всичките си  фитнес аксесоари и облекло.

Read more

Фитили и вдигането на тежести

фитнес фитили

Вдигането на тежести създава много стрес за вашите мускули и кости, но това не е всичко. Много хора не успяват да вземат предвид рисковете, че когато тренирате, ръцете ви може да се изплъзнат от захвата с тежести. При якои вдигания, това може да бъде опасно и дори животозастрашаващо – вдигане за рамена от горен захват – раменни преси, което се извършва чрез вдигане на лоста и теглото над раменете, шията и главата, което поставя теглото в опасна позиция. Ако сте загрижени за поддържане на силен захват на лоста, когато повдигате, използвайте фитили за фитнес, за да подобрите задържането.

Ползи от фитили

Read more

Има ли нужда от ръкавици за фитнес?

ръкавици за фитнес цени

Ръкавици за фитнес – най-важният фитнес аксесоар

Определено всеки сериозно трениращ, прекарващ няколко дни седмични във фитнес залата, има нужда от ръкавици за фитнес. Без ръкавици, появата на така омразните мазоли и груби ръце и почти неизбежно. Ръкавиците за фитнес имат много положително ползи, които не включват само избягването на мазолите.

Някои от по-добрите и по-високият клас ръкавици за фитнес имат специални опори за китките, което предпазва от евентуални наранявания и контузии. Не само това, но и вашият хват ще се подобри значително, от което вдигането на по-тежките килограми и поставянето на лични рекорди ще става значително по-лесно.

Когато избирате ръкавици за фитнес, заложете само на доказани марки, като една от топ марките е Harbinger – марка, специализирана във всякакви видове фитнес аксесоари. Harbinger предлагат и няколко вида въже за скачане, постелки за йога и тренировъчни колани.