Tag Archive for стави и сухожилия

Колаген за мускулна маса

колаген за мускулна маса

Как колагенът ще помогне за мускулна маса?

Колаген е вещество, което се създава от тялото ни и не може да се набави чрез храната. Колаген е вид протеин, който играе роля за поддържане здрави ставите, мускулите, хрущялите, кожата и сухожилията. Колагенът е нужен и за изграждането на мускулите, той е главен виновник в синтезирането на мускулните влакна.

По време на първите няколко часа от сън, отиваме в това, което се нарича Алфа сън – фаза на мозъка от цикъла на сън. По време на този цикъл, хипофизната жлеза в мозъка (жизненоважна част от ендокринната система) освобождава човешки растежен хормон в кръвния поток и тялото преминава в подмладителен, ремонтен и възстановителен режим (колагенът е съществена част от синтеза на протеини).
Read more

Universal Animal Flex

animal Flex

Animal Flex – срещу болка в ставите

Animal Flex неуморно работи. Подобно на другите продукти от ANIMAL серията, Animal Flex идва с неопровержима гаранция. Universal Nutrition застава зад него на 100%. За разлика от другите подобни формули, не трябва да се приема Animal Flex  3-4 пъти на ден. Само едно пакетче на ден, само един единствен прием ще свърши работа. И за разлика от другите продукти, Animal Flex е проектиран специално за сериозните спортисти и пауърлифтери … Не за случайно трениращите плажни билдъри.
Read more