Tag Archive for малинови кетони

Малинови кетони ефект и мнения

кетони мнения

Ако сте  “на лов“  за  средство отслабване, което е идеално  за всички ваши нужди, търсенето официално свършва тук. Когато започнете да използвате така нашумелите малинови кетони,  животът Ви никога няма да бъде същият! Малиновите  кетони са ароматни съединения от малина, които обикновено се използват в хранителната промишленост, както и в парфюмерията. Химически, малиновите  кетони са много подобни на капсаицина в лютия червен я пипер. Капсаицина както може би знаете, има способността да изгаря излишните мазнини. Точно заради приликата в техните структури, малиновите кетони притежават същите възможности.

Малиновите кетони могат да Ви помогнат да постигнете такива резултати, че отново ще се почувствате решителни, мотивирани и красиви. Направени са многобройни  проучвания  върху малиновите кетони, и почти всяко  едно  от тях е показало  невероятни резултати. И не само това! Потребители от всички части на  света  се кълнат, че добавките с малинови кетони са най – мощните и ефективните, които са използвали някога.

Малинови кетони са изцяло естествени, защото са добити от самите малини. Точно това е причината, поради която  лекарите ги препоръчват на хората, желаещи да отслабнат здравословно, без да застрашават своето здраве. Всички знаете, че отслабването е невъзможно без диетичен режим и спортуване, но приемът на малинови кетони ще засили вашият метаболизъм и ще повиши енергийните нива на тялото Ви. Това е от ключово значение за всички от Вас, които се борят да намалят излишните килограми.

Малиновите кетони безспорно спомагат изгарянето на подкожните мазнини, а също и да ограничат тяхното натрупване в тялото. По този начин, несъмнено можете да постигнете желаните килограми! Малиновите кетони помагат за отслабването по още един начин. Те намаляват апетита и предизвикват чувство на ситост, заради съдържащите се в тях фибри. Това също е един естествен и безвреден начин да намалите килограмите. Трябва да знаете, че освен всичко това, малиновите кетони имат редица други ползи за вашето здраве. Достатъчно е да споменем техните мощни антиоксидантни свойства!

Всеки ден се получават нови доказателства по отношение на ефективността на малиновите кетони, не само за отслабването, но и за укрепването на организма. Те са по-безопасни, отколкото всяка друга  добавка за отслабване, а също така  имат потенциала и способността да Ви направи по-здрави отколкото  някога сте били. И, най-добрата част е, че малиновите кетони  изпълнява всички тези функции  на  много достъпна цена. Спрете да чакате, а започнете  да действате, и опитайте “вълшебните“ малинови   кетони днес!

 

Купи кетони за отслабване тук - http://www.fitneshrani.com/category/brand/kleissinger-labs/

Прочетете още за малиновите кетони тук – http://www.fitneshrani.com/malinovi-ketoni-naturalno-sredstvo-za-otslabvane/

Малини като средство за отслабване

малинови кетони

Малините са малки, деликатни плодове, които са с много ниско съдържание на калории, с ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на фибри. Те също са пълни с основни хранителни вещества, които могат да подобрят цялостното Ви здраве. Разнообразие от хранителни вещества, открити в малини дават тласък на храносмилането, помагат на имунната система, предпазват от някои заболявания и са помощ в загуба на тегло.

Хранителна информация за малините

Малините са известни за това, че с ниско съдържание на калории и мазнини. Една чаша малини съдържа 50 калории и 0 грама мазнини. Малините са много високо съдържание на фибри, съдържащи 8 грама на чаша. Те също са добър източник на витамин С, витамините от група В, фолиева киселина, манган, мед, магнезий и желязо. Яденото на 1 чаша червени малини предоставя половината от препоръчителните стойности на витамин C, 60% на RDA за манган и 33% от ПДП за влакно.

Малинови кетони и отслабването

Ниските калории и високото съдържание на фибри в малини, ги правят отличен избор да ги включите в диетата си, особено ако се опитвате да отслабнете. Плодовете са с ниска енергийна плътност храна.Те осигуряват по-големи порции за по-малко калории. Вода, съдържание на фибри и мазнини определят на плътността на енергия в храните. Плодовете са с високо съдържание на вода, което ще осигури обем, но не калории. Малините са без мазнини и пълни с фибри. Богати на фибри храни отнемат повече време на организма за храносмилане, което ви засища по-дълго. Неразтворими фибри, открити в малините помага да се запази тялото си сито, който също спомага за загуба на тегло.

Допълнителни ползи за отслабването

Малините са с много нисък гликемичен индекс. Те се нареждат като номер 3 в гликемичният товар, което ги прави храна с ниско гликемично натоварване. Ниско-гликемични храни имат малко влияние върху кръвната захар, помагат за предотвратяване на кръвната захар от скокове. Ниско-гликемични храни не само може да помогне за стабилизирането на кръвната захар, но и може да помогне за загубата на тегло и управлението на килограмите по-лесно.

Други предимства

Малините са с високо съдържание на антиоксиданти, които помагат за предотвратяване на щети от свободните радикали в организма. Малините са богати на флавоноидни наречени anthcyanins. Anthcyanins помогат за предотвратяване на растежа на бактерии и гъбички в храносмилателния тракт, а също доказано, че предпазват от сърдечно-съдови заболявания и деменция.
Read more