Tag Archive for алое вера

Ползи за здравето от пиенето на Алое Вера

алое вера здраве

Алое вера  е вид  растение, което вирее  в сухите райони на Африка и Индия,  и е било  използвано  заради  хранителната  и лечебната си стойност в продължение на векове. Алое вера е било неизменна част от аптечката на  древните египтяни. То  било наричано  „растение на безсмъртието“ и се  предлагало  като погребален  подарък за починалите фараони. От тогава, неговата  употреба е  станала доста по-целенасочена, и растението се употребява за лечение на различни кожни и вътрешни заболявания. Разбира се, алое вера дължи полезните си свойства на своите съставки. Read more

Алое вера цена

алое вера цена

Цената на Алое вера в никакъв случай не може да се каже, че е висока. Алое вера е сравнително достъпна за всеки хранителна добавка. Поради многото полезни ефекти, Алое вера е търсена и известна хранителна добавка. Един от най-забележимите ефекти е подмладяването на кожата и изключително бързото зарастване на рани, когато се третират с растението.

Цената на Алое Вера варира около 20 лв, в зависимост от производителя. Предлага се в няколко форми – течно алое, алое вера капсули и алое вера гел.
Read more