Характеристика на Xtend

xtend

Аминокиселините са от изключителна важност за всеки спортист! Представяме Ви Xtend на Scivation – една от най-добрите аминокиселинни добавки съдържащи  BCAA. Формулата е предназначена за нуждите на всеки интензивно тренирощ спортист, и може да се приема по време на тренировка. Xtend е идеалното решение, ако желаете да подобрите представянето си в залата, или да постигнете желаното тяло. Xtend е изключително изчистен продукт, без излишни съставки. Съдържа пет аминокиселини,  B-витамини и някои електролити .

Xtend ефекти

  • Повишава скоростта  на възстановяване
  • Увеличава  производството на АТР
  • Намалява  увреждането  на  мускулите и нивата на кортизола
  • Избягва  умората
  • Увеличава синтеза на белтъци, функцията на имунната система и здравето на храносмилателната система
  • Насърчава  вазодилатация, която може да доведе до по-доброто  усвояване  на протеина.
  • Повишава  нивата  на хормона на растежа

Интензивните тренировки неминуемо  предизвикват  мускулна  протеолиза и отрицателен протеинов баланс. За щастие, възстановяването на протеините в тялото  се улеснява, от приема на правилните хранителни вещества. Xtend съдържа аминокиселини с разклонена верига – BCAA, с акцент върху аминокиселината  левцин. Тя  служи  като инициатор на синтеза на мускулния протеин. Xtend е наистина добър източник на левцин, както и на други аминокишселини, което го прави ефективно средство  за възстановяване на баланса на мускулния протеин след тежка тренировка.

Xtend съдържа цитрулин малат , който е доказано, че има  положителен ефект  по отношение аеробното производство на енергия .Компонентът малат е отчасти отговорен за това. Малат е междинно съединение в цикъла на Кребс, което се използва за генериране на АТР-клетъчното  „гориво“, което управлява метаболитните процеси в организма. Освен това, цитрулин  се превръща в аргинин в цикъла на уреята, което от своя страна, се използва за производството на азотен оксид (NO). NO е клетъчен пратеник, който наред с други неща подобрява вазодилатацията,  и подобрява притока на кръв. Както виждате, Xtend е изключително полезен продукт, който може да се превърне в незаменим помощник за вашите тренировки и мускулен растеж!

Купи евтино Xtend тук http://www.fitneshrani.com/scivation-xtend-new-formula-420-gr/

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*