Продуктите на Optimum Nutrition

Optimum-Nutrition_bn

Optimum Nutrition е основана през 1986 г. от братята Тони и Майкъл Костело.  Постепено, Optimum Nutrition, се превръща в доминираща сила в индустрията на  спортното хранене, заради своите висококачествени продукти. Компанията  предоставя цялостна линия от продукти, разделени  в няколко категории.  Optimum Nutrition  е поела постоянен ангажимент, да предоставя  хранителни добавки на най-достъпните  цени в бранша. В основата на този ангажимент е способността им да произвеждат свои собствени продукти.

Компанията предлага широка гама от продукти в категории хранителни барове, протеинови пудри, готови  за пиене спортни напитки, витамини, жизнено важни минерали и билки.Компанията  контролира качеството и целостта на своите продукти,  през целия процес на производство. Това включва формулировки, дизайн на опаковки, производство и равномерно разпределение.

С Optimum Nutrition, Вие  знаете точно какво ще получите  от самото начало. Изчистената и непретенциозна опаковката не отразява силата на продукта вътре, защото служителине на Optimum не се стремят да произвеждат  добавки с преувеличени имена и разсейващи графики. Самия суплемент в опаковката, е “звездата“  във всяко едно отношение.

Всички продукти на Optimum Nutrition са изключително изключително чисти, и са произведени изцяло на място, което е  едно  от най-изчерпателно заредените  съоръжения за производство  на спортни храна в света. Optimum Nutrition създава продуктови линии във всяка основна сфера на спорта и здравето, като всички те са произведени под контрола на експерти и специалисти в съответните области. Всичко това, е превърнало Optimum Nutrition в доминираща сила в индустрията на  спортното хранене, отличаваща се  с най-качествените  продукти.

Optimum Nutrition продукти може да закупите тук http://www.fitneshrani.com/category/brand/optimum-nutrition/

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*