Зелен чай за отслабване

зелен чай отслабване

Зелен чай – тонизира и гори мазнините

 

Енергийни напитки, фатбърнъри и други подобни продукти, защо просто не използвате източника? Зелен чай на капсули е удобен и по-евтин вариант! Зеленият чай предлага много ползи за здравето, включително и антиоксиданти, помага при изгарянето на мазнините и дори защитава вашето зрение, зарежда Ви с енергия и тонизира.

Зеленият чай  в момента набира голяма популярност поради проучванията, които доказват, че помага в отслабването и загуба на тегло. Комбинацията от EGCG и кофеина в зеления чай  работят заедно, за да стимулират термогенезата и производството на топлинна енергия в тялото. Това повишава окислението на мазнините и увеличава разхода на енергия.

 

Въпреки че EGCG е в състояние да даде тласък на метабилозма, пиенето на чаша или две от зелен чай, не е средство за отслабване. Японско проучване показва, че 5 чаши зелен чай на ден изгарят около 70 калории чрез термогенезата. Пийте чай за всички ползи за здравето, но имайте в предвид, че винаги трябва да се упражнявата и да яде добре балансирана диета, за  до контролирате теглото.
Един от най-изучаваните чайове с неговите невероятни ползи за здравето е зеленият чай. Зеленият чай е богат на катехин полифеноли, известни като епигалокатехингалат (EGCG). EGCG е антиоксидант с противоракови защитни сили.

Проучванията са показали, че може да помогне в защита срещу различни форми на рак, включително на хранопровода, стомаха, кожата, яйчниците,белите дробове, и рак на дебелото черво. Проучванията показаха също, че пиенето на 2-3 чаши на ден може да понижи кръвното налягане, холестерол, и намаляване на риска от сърдечен удар.

Препоръчваме зелен чай на капсули за удобен и бърз прием на тази важна билка.

One comment

  1. MYTEA.BG казва:

    Искам да отбележа, че най-ефективният чай за отслабване е Pu-erh (Пу-ер) чаят. Това е един от малкото чайове, които са изследвани и тествани с хора с наднормено тегло. Повече информация може да прочетете на https://www.mytea.bg

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*