За акулите и за техните хрущяли

акула и хрущяли

Хрущяла от акула  е популярна добавка, която  се използва в алтернативната медицина за лечение на редица заболявания и за подобряване на общото здравословно състояние. Неговата популярност се дължи на  схващането, че акулите не могат да се разболяват от рак, поради което  се смята, че използването на хрущял от акула може  да има  същия ефект върху хората. Положителни ефекти на хрущяла  от акула  при хората са вече доказани, и макар че някои учени отричат противораковите му свойства, има много доказателства че той помага в началните стадии на това коварно заболяване.

За акулите

Нещо, което отличава акулите  от другите  водни и сухоземни организми е, че те не разполагат нито с една кост. Те са хрущялни риби, чийто скелет се състои от чист хрущял. Скелетната система на другите  живи същества позволява на костите да  действат като микроскопични канали, които водят до нервните влакна и кръвоносните съдове. Хрущяла на акулата  не притежава такива канали . Акулите са живи организми, които имат силно развита  имунна система, която им позволява да лекуват раните си бързо, без инфекции, тъй като антителата  в кръвта  им са изключително  ефективни в  борбата  с бактериалните  и вирусни инфекции. По този начин, те  предпазват акулите  от много токсини, които биха причинили заболяване.

 Хрущял от акула може да закупите от магазин FitnesHrani.com

За хрущял от акула

Хрущяла от акула  е хранителна добавка , чиято основна активна съставка е прах от изсушени и смлени хрущяли  на акули. Хрущялът е част от скелета, който е под формата на плътна съединителна тъкан. Богати  на протеини, въглехидрати и минерали като калций и фосфор, добавките с хрущял от акула предоставят удивителни ползи за  вашия клетъчен растеж и нормалните функции на организма Ви. Нови научни открития показват, че  хрущяла  от акула може да е от голяма помощ  за здравето на клетките, кожата, имунната  система и ставите.

Предимства на хрущял от акула

По принцип, хрущяла от акула нашумява, главно заради своето противораково действие. В последствие става ясно, че добавките с хрущял от акула лекуват и много други болести, като подобряват  цялостното здраве и насърчава благосъстоянието. Смята се, че хрущяла от акула  има мощен  противовъзпалителен ефект и се препоръчва за хора, които страдат от артрит, болки в ставите и астма.Той може да бъде ефективен  и срещу кожни проблеми като екзема, псориазис и акне. Също така  се смята за изключително силен стимулатор на имунната система, който подобрява нейния  отговор срещу  вредни агенти и инфекции.

Добавките с хрущял от акула могат да подпомогнат възстановяването  на чревните стени, които често  се повреждат  вследствие на токсините, постъпващи в тях с храната. В допълнение, хрущяла от  акула може да помогне на пациенти с глаукома, като се намалява налягането на течността в очите. Що се отнася до рака, хрущяла  от акула  работи, като инхибира  образуването на кръвоносните съдове, които хранят туморите. По този начин, вместо да расте, тумора  се свива и изчезва. За разлика от традиционните медикаменти, хрущяла от акула не предизвиква увреждане на околните здрави тъкани.

 Хрущял от акула може да закупите от магазин FitnesHrani.com

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*