Ефект на Hot Blood

hot-blood-1

Искате ли да опитате нещо ново? Нещо което ще Ви разтърси, и ще направи тренировките Ви почти екстремни? Ако отговора е положителен, просто вземете Hot Blood  на Scitec Nutrition – един предтренировъчен продукт от ново поколение, който атакува умората от различни ъгли, а Вие го чувствате! Hot Blood  е ефективна и безопасна добавка, чиято единствена  цел е да повиши вашата енергия и фокус, да подобри вашата тренировка, и да Ви даде зверско напомпване! Hot Blood  се отличава с уникална формула, която работи чрез подпомагане на аденозин трифосфатната-креатин фосфатната енергийна пътека и увеличаване на мускулно-клетъчния капацитет.

Действие Hot Blood:

  • Увеличава  обема на мускулните клетки
  • Разширява  кръвоносните съдове и нормализира  кръвообращението
  • Подобрява снабдяването на мускулните  клетки  с хранителни вещества
  • Увеличава  силата и издръжливостта
  • Насърчава енергийната функции на клетките (ATP цикъл – креатин фосфат
  • Повишава  нивото на NO (азотен оксид)
  • Подобрява  мотивацията  и степента на концентрация

Hot Blood  съдържа специално подбрани, синергично действащи съставки. Сред тях се открояват няколко: Бета аланинът е аминокиселина, която за повишава  мускулната сила, и съдейства за синтеза на мускулен карнозин; Азотният оксид (NO)  е отговорен за ефекта на напомпване – разширява  кръвоносните съдове в мускулите, като по този начин подобрява  тяхното снабдяване с  кислород и хранителни вещества; Креатинът е необходим  за нормализиране на енергийните функции в мускулните клетки; Стимулиращи съставки, които спомагат за повишаване на концентрацията и фокуса..

Hot Blood  е подходящ за спазващите диета, защото не съдържа захар или аспартам. Поради това той няма странични ефекти и помага да се изгражда  чиста мускулна маса. Hot Blood  подобрява  значително качеството на тренировките, и осигурява снабдяване с хранителни вещества всяка фибра на мускулите. Това е продукт който е изпреварил своето време, който ще Ви помогне да се усъвършенствате, и да постигнете онова тяло, което винаги сте желали.

Начин на употреба: Смесете 1 лъжичка с 300-500мл студена вода. Пийте 30-60 минути преди тренировка

Hot Blood 2.0 може да закупите от магазин FitnesHrani.com

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*